1. تمدید مهلت ارسال مقالات
2. اسکان رایگان دانشجویی
اطلاعیه اسکان دانشجویی (اسکان رایگان)
3. اسکان (کلیه شرکت کنندگان) در مهمانسرای دانشگاه فردوسی مشهد
احتراما به اطلاع کلیه شرکت کنندگان در ششمین کنفرانس زئولیت می رساند، با توجه به هماهنگی های به عمل آمده مهمانسرای دانشگاه فردوسی مشهد آماده پذیرایی و اسکان مهمانان محترم در روزهای برگزاری کنگره زئولیت می باشد.
4. اسکان اعضای هیأت علمی در مهمانسرای دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد
با توجه به هماهنگی های بعمل آمده، "مهمانسرای دانشگاه علوم پزشکی مشهد" آماده پذیرایی ازاعضای هیأت علمی به همراه اعضای محترم خانواده آن ها می باشد.
5. چاپ مقالات برتر در مجلات مختلف
به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند با توجه به توافقات به عمل آمده مابین کمیته علمی کنفرانس و مجلات مختلف، مقاله های برتر در حوزه‌های مرتبط با چهارچوب مجلات، پس از داوری مجدد درمجلات زیر، چاپ می‌گردد.
6. برگزاری کارگاه High energy processing: Ultrasound technologies
کارگاه High energy processing: Ultrasound technologies توسط دکتر طاهره روحانی بسطامی با محوریت موارد زیر، برگزار می گردد.
7. کارگاه طراحی دارو به کمک کامپیوتر
پس از پایان کارگاه شرکت کنندگان قادر خواهند بود به کمک نرم افزار اتوداک روند طراحی یک دارو از ایده تا کاربرد را مورد بررسی قرار دهند.
8. تغییر الگوی پذیرش مقالات
الگوی پذیرش مقالات از "مقاله­ کامل" به "خلاصه مقاله" تغییر یافت.
9. کارگاه طراحی و تهیه نانوجاذب های جدید در علم جداسازی (استخراج و حذف)
راهنمایی در جهت تشکیل شرکتهای دانش بنیان و نیاز مبرم کشور به انواع جاذبهای مختلف در جهت حذف وکنترل انواع آلاینده ها
10. کارگاه پیشرفته مقاله نویسی
"کارگاه پیشرفته مقاله نویسی" آموزش گام به گام بایسته های یک مقاله ی علمی پژوهشی را که برای انتشار به یک نشریه ی علمی معتبر سپرده میشود، هدف اصلی خود قرار داده است. حضور در این کارگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی توصیه میشود.
11. اسکان اعضای هیأت علمی
اسکان هیأت علمی محترم